2010. november 2., kedd

Mátrix Tudat Átalakítás élménybemutató

         A minket körülvevő látható és a láthatón túli világunkban
minden rezgés, energia és információ. A világunkban levő dolgok emberek tárgyak, az valójában az anyagba sűrített energia. Ugyanúgy mint a gondolat vagy a szándék sajátos rezgésfrekvenciával rendelkeznek. A kvantum mátrix az az energiatér, amely tartalmaz minden lehetséges lehetőséget, mint információ. Ez az információs tér a bázisa a megnyilvánult világnak. Tartalmazza azt is, ami megvalósul (realitássá válik) a fizikai világunkban, és azt is, ami nem (vagy nem ebben a dimenzióban). Ez tér körülvesz minket. Ezen belül pedig a saját személyes életünkhöz kapcsolódó információkat a személyes mátrixunkban találjuk. Ezt a mezőt használjuk a kezeléskor mivel a velünk kapcsolatos történéseknek is itt van az információja, az origója. Innen tudjuk az impulzust küldeni a léleknek aki aztán beindíthatja az öngyógyító mechanizmust.
A jó hír, hogy ez az információs rendszer programozható egy egyszerű,
úgynevezett 2-pont módszerrel. A módszer lényege, hogy a tudatunkkal konkrét
információt írunk felül vagy adunk hozzá a személyes mátrixunkhoz (Teremtő Tudat Technika).
A TUDAT megteremti a valóságot!
Az ország bármely területére szervezhető élménybemutató, ha van rá minimum 12-15 fő érdeklődő és ezt valaki megszervezi.
Kapcsolatfelvétel: Böjtös Zsolt  0670/341-7067 vagy a tudattechnikak@gmail.com email címen.

1 megjegyzés:

  1. Szia Zsolti!
    Már régóta vártam, hogy új írásod jelenjen meg és most nagyon örülök neki! :-) És tök szuper, hogy pont a mátrixról írtál!
    Köszönöm az energiákat! Nagyon sokat segített és most jól vagyok. :-)
    Ölellek,
    Mahasti
    www.mahasti.hu

    VálaszTörlés