2010. január 13., szerda

Megoldás: A Bőség

Jelen korunk egyik legnagyobb útvesztője az nem más, mint annak az érzetnek az elhitetése az emberiséggel, hogy hiányban élünk. Ez a fajta gondolkodás és szemlélet szükséges ugyanis ahhoz, hogy kialakulhatott egyáltalán ez a fogyasztói társadalom, amely fantasztikus alapot nyújt a Nemzetek közötti nagyhatalmak egyeduralmának. Ez a hiányérzet eleve egy félelem alapú gondolkodásból következik és mint tudjuk azokat az embereket akik félnek a legegyszerűbb irányítani, terelgetni.
Éppen ezért át kell állítanunk a tudatunk szemléletét a bőségalapú gondolkodásra, ami nem más, mint a jelenlegi helyzetünk más szemmel való szemlélése. Vagyis fedezzük fel azt, hogy mindenünk megvan amire csak szükségünk lehet, sőt még annál jóval több is és ezt tudatosítsuk magunkban.
Ez azt fogja eredményezni, hogy kialakul bennünk egy bőség érzet ami hozza magával, hogy akkor akár adni is képes vagyok, és ez máris elindít egy olyan lavinát amiben már benne van kézzelfoghatóan a SZERETET.
Ez először elég, ha apróságokban meg tud történni, ezt ugyanúgy kell értékelni, mint a nagyobb dolgokat, ugyanis az Univerzum számára ebben nincs különbség. Ez csakis a mi számunkra jelent kisebbet vagy nagyobbat, de lényegében semmi különbség nincs közötte.
Ha ez már megy közvetlen környezetünkben és felismertük azt, hogy képesek vagyunk adni, mert bőségben élünk, akkor ezt terjesszük ki nagyobb csoportokra, tágabb környezetünkre is és meglátjuk milyen csodában lesz részünk. Összeér a SZERETET mindenhol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése