2010. február 8., hétfő

Csodák pedig léteznek

Csodák tényleg léteznek és mindig akkor és onnan érkeznek, ahonnan legkevésbé várjuk. Tudom ez már annyira közhely, hogy már szinte unalmas és sokszor én is elfelejtem.
Két nagyon fontos dolog van aminek viszont teljesülnie kell, ahhoz, hogy "csoda" történhessen.
Egyszer nekünk kell megtanulnunk adni, ami másnak ha hisszük, ha nem, akár csoda lehet, másodsorban pedig nagyon fontos, hogy mindig mindenre nyitottak legyünk és tudjunk bárhonnan bármit elfogadni. Ezek nélkül nem tud megtörténni a Mátrix fantasztikusan egyszerű és mindent átható Szeretettel teli teremtése.
Amit még nagyon fontos tudni, hogy tisztában kell lennünk vele, hogy az Univerzum tele van bőséggel, sőt a működési elve maga a bőségen alapul. Folyamatosan új világok, bolygók, Univerzumok teremnek, egyre csak növekszik. Ebből nekünk is jár csak el kell hinnünk. Az Univerzum egyenrangú részei vagyunk mi is. Nekünk is jár minden amire csak szükségünk van. Nem kell mást tennünk mint ezt tudatni magunkba és kérni, de nem mindegy hogy hogyan.
Valójában nem kérünk, hanem megköszönjük, hogy már van :)
Igen csak ennyi az egész.
Sajnos bizonyos hatalmaknak érdekében állt minket megtéveszteni azzal, hogy az ima az kérés, amit, ha kérünk akkor majd az lesz egyszer, vagyis a jövőre vonatkozik. Az igazság pedig az, hogy ez sosem fog bekövetkezni, mert nem létezik a jövő, csak az itt és most. Vagyis ezzel elérték azt, hogy a szabad teremtésünk teljesen lekorlátozódott és nem voltunk a saját Szellemi erőnk birtokában. De most már nem kell ennek így lenni.
"Kérjünk" így:
Köszönöm, hogy van nekem megfelelő mennyiségű pénz.
Köszönöm, hogy tele vagyok boldogsággal, Szeretettel.
Köszönöm, hogy egészséges vagyok, és így tovább...

Ha így teszünk egészen biztos megérkeznek életünkbe a csodák, amik már nem is csodák lesznek, hanem teljesen egyértelmű nekünk járó Szeretet :)

És ezt az írásomat A. Attila barátomnak ajánlom, mert ő is egy ilyen csoda az én életemben.
Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése