2010. február 15., hétfő

Dimenzióváltás, ahogy én látom- Napjainkban

Körülbelül 1 éve írtam egy kis gondolatot a Dimenzióváltásról, de ennyi idő alatt rengeteg dolog történt és rendkívüli módon felgyorsultak az események. Ezért úgy gondoltam tartsunk lépést az eseményekkel és írok most is egy keveset arról, hogy jelenleg mit látok, tapasztalok és érzek a világunkból.
Ami legjobban meghatározza az eseményeket az a hihetetlen sebességű rezgésemelkedés, ami ezidáig teljesen szokatlan volt nekünk. Ez egy rendkívül intenzív változást eredményez minden szinten és ráadásul ez még jól mérhető is, tehát aki ezt nem érzi vagy nem hisz az ilyesmiben, annak is egy komoly bizonyíték a változásra, ugyanis tudományosan is alátámasztott tény, maximum nem akarják ezt a tudomásunkra hozni, mert nem áll érdekében a hatalmaknak.
Említettem, hogy a rezgésemelkedés több szinten jelent komoly változást.
Ami legjobban szembetűnő az információk áradata. Soha nem volt fellelhető ennyi információ, mint napjainkban- és ez persze csak fokozódik- a múltunkról, a jelenünkről és a jövőnkről.
A múltból egyre több információ üti fel a fejét, hogy kik is vagyunk Mi valójában, honnan származunk, kik voltak az őseink és milyen kultúrával és tudással rendelkeztünk valójában. Persze erről semmi említés nincs a "Történelem könyvekben", erre gondosan figyeltek. A jelenünkből egyre több a hír a valódi hatalmi struktúrákról és ez már bárki számára elérhető információ csak az kell, hogy valaki ébredezni akarjon,  elkezdjen kérdéseket feltenni és keresse a válaszokat. Garantálom nem kell sokáig kutakodni :)
Ami még nagyon fontos információ mostanában, hogy milyen módon tudnak minket manipulálni, hogyan tartanak minket mesterségesen "álomban" -mondhatnám akár rémálomnak is- kémiai úton vegyszerekkel és mindenféle egyéb más dolgokkal.
És természetesen nem maradhat ki a jövőnk sem ami felé rohamosan tartunk. Erről is egyre több információt  lehet kapni és kezd kirajzolódni, hogy milyen világ felé tartunk egy nem is olyan távoli jövőben. Többek között egyértelművé fog válni az emberiségnek, hogy nem egyedül létezünk ebben az Univerzumban -mondjuk ez amúgy is vicces dolog volt idáig- és valóban élhetjük Önmagunkat szabadon és nem egy ránk erőltetett Énképet kell elhiggyünk és éljünk. Mindent a Szeretet határoz majd meg és nem lesz helye a gyűlölködésnek, ártani se másoknak, se magunknak nem lesz késztetésünk.
És mindennek az alapja, amit a rezgésemelkedés eredményez az az IGAZSÁG és a SZERETET kibontakozása.  Egyszerűen ilyen magas rezgésen már nem képes megélni, megmaradni és létjogosultsága sincs az alacsony rezgésnek (a félelem, gyűlölködés, irigység, hataloméhség, stb). Ezért tisztulnak ki egyre jobban az eddigi hazugságok és egyre több fény derül mindenre, ami ezidáig mesterségesen volt előlünk eltüntetve, megmásítva. De ennek egyszer és mindenkorra vége.
IDEJE FELÉBREDNI!!!! ELJÖTT AZ IDŐŐŐ!!!
Persze a döntés lehetősége mindenki előtt ott van, és nagyon sokan már döntöttek is vagy így vagy úgy, persze sajnos sokan nem tudatosan, de tudat alatt és a tetteikkel igen. Ugyanis a választásunkat a tetteink határozzák meg. Minden pillanatban ott van előttünk a kísértés és választhatjuk a látszólag egyszerűbb megoldást. Hazudhatunk bizonyos helyzetekben, haragudhatunk kedvünkre, gyűlölködhetünk, félhetünk bármitől, de mindig ott van a lehetőség a MEGBOCSÁJTÁSRA, a SZERETETRE és a POZITÍV gondolatokra. Gyakorlatilag ez maga a választásunk, persze ezt hívhatjuk a felelősséget hárítva úgy, hogy tudat alatt döntünk vagy döntöttünk, de igazából nagyon is tudatosan tesszük ezt. A FELELŐSSÉG a Miénk és ezt végre fel kell fognunk. Minden ami körülöttünk zajlik, amiben jelenleg élünk és minden élethelyzetért mi vagyunk a felelősek, mi teremtjük. Ideje visszavenni végre saját kezünkbe az életünk irányítását és elég már abból, hogy ráfogjuk mindenre és mindenkire, hogy mi azért élünk így vagy úgy, mert a "sors" tehet róla, meg a kormány meg a mindenki más. Nem!! Az életünket mi teremtjük a gondolataink által. Ha pozitívan gondolkodunk és élünk, akkor pozitív életünk van, ha nem akkor törvényszerűen negatív lesz. Senki nem tehet azért, hogy nekünk jobb legyen csak saját magunk. A világunkat vegyük észre, hogy nem a politika és nem a "vezetőink" fogják megoldani, hanem csakis saját MAGunk.
Kezdjetek kutakodni, kérdéseket feltenni és végre keresni a MIÉRT-eket. Már valóban itt az ideje.
Jó keresgélést kívánok mindenkinek és remélem mindenki tényleg  fogja tudni hogy melyik utat választja.

A SZERETET legyen veletek.


Ui: ha érdekelnek az egyéb részletek, akkor kövesd nyomon a Szellemi híradó menüpontot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése